Alişan Kapaklıkaya Körfez halkı ile buluştu

HABER

Alişan Kapaklıkaya Körfez halkı ile buluştu

Eğitimci - Yazar Alişan KAPAKLIKAYA sezonun son seminerini Körfez halkı ile buluşarak yaptı. 8 kitabı bulunan yazar Kapaklıkaya "Siyah pantolon" hikâyesi ile tüm Türkiye'yi ağlatmasıyla kalplerde yer kazanmıştır.


Eğitimci - Yazar Alişan KAPAKLIKAYA sezonun son seminerini Körfez halkı ile buluşarak yaptı. 8 kitabı bulunan yazar Kapaklıkaya  "Siyah pantolon" hikâyesi ile tüm Türkiye'yi ağlatmasıyla kalplerde yer kazanmıştır. "Aile içi iletişim ve olumlu çocuklar yetiştirmek" konulu söyleşisinde Tütünçiftlik kültür merkezi büyük salonda yoğun ilgiden yer bulunamadı. 1000 kişilik yoğun katılımın olduğu gecenin sunuculuğunu Pr. Uğur ÇAĞLAR'ın yaptığı organizayon Sibel YEŞİL Hanıma aittir.


Etkinlik nedeniyle düşüncelerini dile getiren Sibel Yeşil, “Hayatta bazen yavaşlayacağım bazen hızlanacağım ama asla durmayacağım” diye konuşurken, Ecz. Caner Göçmez ise "Alişan Kapaklıkaya ile sizleri buluşturup böyle samimi bir ortamda söyleşi yapmak beni ayrıca çok mutlu etti” diye konuştu.


Gecenin Sunum ve halkla ilişkiler kısmını üstlenen Pr. Uğur Çağlar ise "Bildiğiniz gibi çocuklar geleceğimizdir. Hayata hazırlanması ve yetişmesi için temel taşımız, çekirdek kadro ise ailedir.Bu özveri ile gerçekleştirilen ve sayın Kapaklıkayanın burada siz değerli körfez halkı ilebuluşmasına öncülük ederek organizasyonu oluşturan sayın Sibel YEŞİL hanıma ve bu gecemize şahsi olarak sponsor olan Ecz Caner GÖÇMEZ'e teşekkür ediyorum" dedi.


2 saat süren programın arası ve sonunda sevenlerine kitaplarını imzalayan fotoğraf çektiren Kapaklıkaya körfez halkı ile buluşmasını sağlayan bu 3 güzel yürekli insana teşekkür etti.


Programa katılan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de, Kapaklıkaya’yı yeniden getirme sözü verdi. Gecenin ardından program Plaket takdimi ve fotoğraf çekimleri ile son buldu..