Caner Göçmez Körfez’e Davet Etti

HABER

Caner Göçmez Körfez’e Davet Etti

Caner Göçmez Körfez’e davet etti.

İstanbul ile İzmit arasında sıkışan ve bu nedenle de ziyaretçi konusunda ikinci planda kalan Körfez İlçe için anlamlı bir mesaj veren Eczacı Caner Göçmez, sosyal paylaşım sitesinde de yayınladığı mesajıyla, her kese açık bir davet verdi.

Caner Göçmez ilginç paylaşımıyla hem halkın Ramazan Bayramı’nı kutladı, hem de ilçe konusunda ki duyarlılığını göstererek, Körfez'i övdü ve insanların sohbet etmek, çay içmek için bile olsa uğramalarını önerdi.

Sosyal mesajları ve çalışmalarıyla gündeme gelen Caner Göçmez, bu şekilde ilçenin canlanmasının ve ticari hayatının güçlenmesinin hızlanacağını düşünüyor.

Amacımız; ilçemizin canlanması, ticari hayatın güçlenmesi. Körfez'in transit bir ilçe olması ve sanayisi ile tanınmasını bilmeyenimiz yoktur. Diğer ilçe sakinlerimizin, yeri ve yabancı turistin ilçemizde ki güzellikleri, tarihi, kültürünü ve doğal tabiat alanlarını görmesini, ziyaret etmesini ve bizim insanımızla tanışıp hasbıhal etmesini izledik.

Bunun için sosyal medya da #KörfeziKeşfet sayfasını  açtık. Kocaeli'de ve Körfez'de çıkan tüm gazetelere ve ulusal basında çıkan bir gazeteye ilanımızı verdik.

Sizleri tüm sevgilerimizle bekliyoruz.

'' Sevgiyle kalın ''

Saygılarımla

Caner GÖÇMEZ