Caner Göçmez Örnek Siyasetçi

HABER

Caner Göçmez Örnek Siyasetçi

AKP listeleri hazırlanırken ve açıklandıktan sonra bir çok karışıklık ve kargaşanın yaşandığı biliniyor.

Özellikle sırasını beğenmeyenler ve Pehlivan'ın başını çokça ağrıtan adayların içerisinde gerçekten takdir edilecek bir isim var. Körfez ilçenin yakından tanıdığı eczacılar bu karışıklık içerisinden fedakarlık yaparak 15. sıra meclis üyesiyken 20. sıra meclis üyeliğini kendi isteğiyle kabul ederek tartışmaların ve sıra kavgalarının büyük bir bölümünü önlemiş oldu. Bu tavrı bir çok siyasetçinin yapmayacağı bilinirken Göçmez'in partisi ve adayı için yaptığı bu fedakarlık gerçekten büyük bir taktir kazanıyor.

Bizlerde Siyasetin özlediği bu hareketleri gördüğümüzde gerçekten siyasetimizin geleceğine olumlu bakabiliyoruz.  Bu hareketi ile Pehlivan'ı da bir anlamda rahatlatmış olan olan Göçmez çok şey kazandı. Güvenilir ve fedakar kişiliği ile tanına Göçmez bu hareketi ile  de parti içerisinde gönüllere taht kurdu. Bir çok kavganın ve çıkar çatışmalarının yapıldığı şu siyasi süreçte bu temiz siyasi tavır bizleri gerçekten çok sevindirdi. Caner Göçmez kardeşime bu örnek olacak tavrından dolayı teşekkürlerimi sunuyor ve tebrik ediyorum.

2002'de 4. sıradan girdiğim (KOCAELİ GENÇ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI) seçimde 3 ay boyunca Gebze'den Karamürsel'e; Kandıra'dan Kartepe'ye kadar çalıştım. Akademisyen, Aristokrat, Köylü, İşçi, Esnaf vs pek çok kesimden insanımız ile buluştum. Her kesimden birşeyler öğrendim ve bildiklerimi paylaştım. 30 yaşında bir genç adına çok büyük bir medeni cesaretti bu yarışa girebilmek, şükretmeyi ve gözlemlemeyi, dinlemeyi öğrendim.

2009 Yerel seçimlerinde; 2006 yılında söz verdiğim başkanımız Yunus Pehlivan'a sözümü tuttum ve Ak Parti meclis üyesi adayı oldum. Lakin tartışmaların ve sıra kavgalarının önüne geçmek adına sıramdan feragat ettim ve yerimi bir başka arkadaşıma verdim. En nihayetinde '' Veren el, alan elden üstündür. '' tartışmalar son buldu.