Caner Göçmez, Yaşlıları unutmadı

HABER

Caner Göçmez, Yaşlıları unutmadı

Caner Göçmez , Yaşlıları Unutmadı

Körfez ilçesin’de eczacılık yapan ve sosyal faaliyetleri ile gündeme gelen isimlerden olan Caner Göçmez, bu kez huzur evi sakinleri için anlamlı bir iftar daveti verdi.

Tavşancıl Huzur evinde kalan 15 sakin, Körfez Ova Restoran’da düzenlenen iftar davetine  konuk edildiler.

Huzur evi sakinleri, Huzur evi Müdürü Dilek Gündüz Öztürk ile birlikte davete katılarak, oruçlarını açtılar ve ardında da sinemaya giderek yıllar önce yaşadıkları beyaz perde zevkini yeniden tattılar. Eczacı Caner Göçmez, yaşlılarımıza çok şeyler borçlu olduğumuzu ve onları unutmamız gerektiğini hatırlatarak, ‘’ Onların yaşam tecrübesi bize yol gösteriyor. Yıllarını bu ülke çocuklarına adamış olan yaşlılarımıza güzel bir iftar ve akşam yaşatmak benim için zevk oldu. ‘’ dedi.

‘’ You don’t konw, what is to be old; but I know what is to be young. ‘’(Sen yaşlılığın ne olduğunu biliyorum. ) Gelecekte bir gün gelecek ve biz de yaşlanacağız. Ne ekersek onu biçeceğiz.

Rabbim şöyle emretti ‘’ Sadece Allah’a ibadet edeceksiniz. Ana ve babanıza iyi davranacaksınız. Onlardan biri veya her ikisi senin yanında yaşlanırsa, sakın onlara ‘’of’’ bile deme! Onları azarlama! Onlara  saygı ile hitap et. Onlara merhamet ederek tevazu kanatlarını da aç da, Rabbim  küçüklüğüm de onlar beni nasıl şefkatle büyüttülerse, sende onlara öyle merhamet et de;  (İsra süresi, 17 – 23 ve 24. Ayetler)

Yaşlılara hürmet ve ikram , Allah’a saygıdandır.

Ne oldum dememeli, ne olacağım demeli !