En Büyük Hayalim Körfez Şehitler Ormanı

HABER

En Büyük Hayalim Körfez Şehitler Ormanı

            Bugüne kadar hep insanlara örnek olan davranışlar sergileyerek yapmış olduğu katkılar ve iyiliklerle halkın büyük sevgisini kazanan Ecz. Caner Göçmez son zamanlarda Körfez Tütünçiftlik Sahil'indeki Şehitler Anıtı ve onun akabinde ulusal basına dahi çıkan çöp aracıyla üç gün boyunca çöp toplamayla gündeme gelmişti. Şimdi Göçmez'in daha büyük bir hayali var. O hayali; Körfez ilçeye Körfez Şehitler Ormanı Mesire Alanı Projesi.

    Benim her daim hedeflerim, umutlarım ve hayallerim oldu. Hep olayları farklı açıdan görmeye değerlendirmeye ve incelemeye çalıştım. Her zaman neden olmasın dedim. Nasrettin Hoca gibi göle maya çalmaya çalıştım. '' Ya tutarsa'' dedim. Sadece konuşmayı ve eleştirmeyi seçmedim. Düşündüklerimi eyleme dökmeyi tercih ettim. Ve yaptığım işlerden hep mutlu oldum. Çünkü kendim için yaptıklarım beni bir kez, başkaları için yaptıklarım sonsuz mutlu ediyor.

    Ve sonunda şu felsefeyi edindim: Ben sadece bir kişiyim. Ancak yinede varım. Her şeyi yapamıyorum diye, yapabileceğim şeyi yapmayı reddetmeyeceğim.