Güzel yürekli 3 adam, Türkiye’de bir ilke imza atıyor

HABER

Güzel yürekli 3 adam, Türkiye’de bir ilke imza atıyor

Yüreği güzel 3 adam bir tesadüf sonucu güzel bir karar alarak, Körfez’li şehit düşen 28 kahramanımızın isimlerini yaşatmak için bir anıt yaptırmaya karar verdi. Körfezin tanınan ve sevilen isimlerinden; Eczacı Caner Göçmez, Doktor Taner Göçmez ve iş adamı İbrahim Tezel aldıkları karar ile şehit kahramanlarımızın adını yaşatmak için bir anıt yaptırdı.

 

28 KAHRAMANIN ADI YAZILACAK

Yaptırılan anıt Körfez Tütünçiflik Sahili’nde 04 Ağustos Cuma günü saat 15:30’da gerçekleştirilecek tören ile açılacak olurken konuyla ilgili basın açıklaması düzenledi. Açıklamada basın mensuplarını Körfez Sahilde ağırlayan Caner Göçmez ve İbrahim Tezel anıt hakkında bilgi verdi. Körfez ilçesinde ki 28 şehidimizin isminin yazılacağı anıttın detaylarını eczacı Caner Göçmez anlattı.

 

HAFIZALARDA YAŞATMAK İÇİN

Göçmez, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin koruyucusu Mehmetçik ve güvenlik güçleri, devletimizin sembolü Türk Bayrağı’ mızı göklerde tutabilmek için gerektiğinde canını sakınmadan şehit olmuştur. Körfez ilçemizde de aynı kutsal amaç uğrunda kendini feda etmiş olan şehitlerimiz bulunmaktadır. Bu nedenle biz Körfez Şehitleri Anıtı’ nı halkımızın fedakar ve kahraman şehitlerini anmasını ve hafızalarında yaşatmasını sağlamak için yaptırmaya karar verdik.


'' Şehit ailelerimiz ile yaptığımız buluşma ve tanışma yemeğimizden sonra şehitlerimizin adlarını nasıl ölümsüzleştirelim diye kapsamlı bir şekilde düşündüm. Körfez Şehitler Anıtı Projesini gerçekleştirmeye karar verdim. Bu projeme destek olan kardeşim Taner Göçmez'e ve İbrahim Tezel'e, Şehit babası Şaban Arlı abimize sonsuz teşekkürler. Vatan için seve seve canını veren Aziz Şehitlerimizin hatırasını yaşatmak için '' KÖRFEZ ŞEHİTLER ANITINI ''  sahilimize dikmeyi Allah bize nasip etti, hamdolsun.

Yazları özellikle sahile inen vatandaşlarımızı ellerini açmış dua ederken, şehitlerimizin künyesini okurken, öz çekim yaparken gördüğümde ailelere verdiğim söz aklıma geliyor. ''

Unutmadık, Unutturmayacağız Allah'ın İzniyle...