Siyasiler, Kozlarını Bu Maçta Paylaştı

HABER

Siyasiler, Kozlarını Bu Maçta Paylaştı

Ülke genelinde önemli yer alan Anayasa değişikliği ile ilgili meclis görüşmeleri devam ederken, siyasi parti liderlerinin açıklamaları da gerginlik oluşturmaya devam ederken, bu tartışmalar partilerin il ve ilçe yönetimlerine de yansıyor.

Körfez İlçe’nin sevilen simalarından ve sosyal projeleri ile sürekli gündemde olan ismi Eczacı Caner Göçmez, yine değişik bir etkinliğe imza attı. Körfez’de ki siyasi parti ilçe başkanlarını bir araya toplayan Caner Göçmez, bowling sahasında koalisyonu kurdurdu ve tartışmasız, tamamen oyun mücadelesi içinde geçen buluşmayı gerçekleştirdi.


Amaç bir arada olmak

Projeyle ilgili açıklama yapan Caner Göçmez, sürekli birbirleriyle tartışıyor gibi gözüken siyasi partilerin, üst yönetimlerinin yanı sıra tabanda bir arada olunabileceğini göstermeyi amaçladığını belirterek, ‘’İnsanlar, yetişkin de olsa çocuklar gibi evrensel bir dil olan oyun olunca bir araya gelip, sohbet ederek, mutluluk içinde yarışabiliyorlar. Benim buradaki amacım belki de ilk olan bu buluşma ile siyasileri bir araya getirerek, oyun havası içinde buluşmayı sağlamaktı. Körfez’de ki ilçe başkanları bu çağrımıza olumlu yanıt verdiler ve gerçekten sohbet, oyun ve tatlı rekabet dolu bir etkinlik gerçekleşti’’ dedi.


'' Bizde herkes siyaset konuşur. Evde,işte,okulda,camide, sahada vs. konuşmayı seviyoruz ama konuşmayı ve dinlemeyi pek bildiğimizi söyleyemeyeceğim.  Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını seviyorum. Fair-Play  (dürüst) oyun oynayan ahlaklı ve iyi oynayan sporcuya bayılıyorum. Siyasette de aynı kurallar ve kavramlar geçerli benim için. İşte bu birlikteliği sağlamak için bowling bahane, birliktelik şahane; bir organizasyon yaptım. Güldük, eğlendik, konuştuk. Bir kura çekimi gerçekleştirdim ve başkanlar her ay bir yemek esnasında  ilçemizin sorunlarını çözümlerini konuştular. Tüm siyasi partilerin ilçe başkanlarına ayrı ayrı teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum. Beni kırmadılar. '' Kalp kırmak Kabe'yi yıkmak gibidir. '' 


'' Gönülleri fethetmek varken kırmak bize yakışmaz. ''