Teknik Hizmetlere Tatlı Ziyaret

HABER

Teknik Hizmetlere Tatlı Ziyaret

Caner göçmez tarafından hazırlanan lokma tatlıları teknik hizmetler müdürlüğünde ikram edildi. Cuma namazı sonrasında toplanan personelle önce ölmüşlerin ruhları için dualar edildi. Daha sonra Caner ve görevliler tarafından lokma tatlıları personele dağıtıldı. Caner göçmez amacının hizmet görevi yapan personelin ağzını tatlandırmak ve yapılan hizmet için teşekkür etmek olduğunu söyledi.







Geçen hafta üç aylara girdik, bu münasebetle tüm ölmüşlerimize lokma döktürüp Teknik hizmetlerde dağıtımını yaptık. Onlar Körfezin görünmeyen kahramanları (marongozhanesi, elektrikhanesi, ulaşım müdürlüğü, temizlik İşleri, torna tesviye, asfalt müd.’lüğü vs......) kendilerine çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum. 

 

400 kişilik bir ekiple daha öncede hamsi ve çiğ köfte partisi yapmıştık. Bu çalışmayı ödüllendirme,bizim ailenin genlerinde var biliyorsunuz. Ve bu hayatta ki en güzel şey İYİLİK yapmak. Allah kabul ederse peygamberimize, silsilei efendilerimize,şehitlerimize, ölmüşlerimize, bize ve bizden sonra dünyaya gelecekler bir FATİHA’da biz okuduk. 

Bu yazıyı okuyanlar!!!!   1 FATİHA’da siz okursanız sevinirim. Sevgiyle kalın. 

ECZ. Caner Göçmez