TEMİZLİK İŞLERİNE HAMSİ İKRAMI

HABER

TEMİZLİK İŞLERİNE HAMSİ İKRAMI

Körfez Belediyesi Temizlik işlerinde görev yapan personele, Temizlik İşleri Müdürü Recep Şen’in organize ettiği yemekte, hamsi ziyafeti çekildi.

Tütünçiftlik’te yer alan Teknik Hizmetler Müdürlüğü’nde verilen hamsi davetine, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ve temizlik işleri personeli katıldı.



Davetin sürpriz konuklarından biri de, 3 gün temizlik işçisi olarak görev yapan Eczacı Caner Göçmez oldu.

Teknik Hizmetler alanında hazırlanan ızgaralarda pişirilen yaklaşık 100 kilo hamsi çalışanlara ve konuklara ikram edildi.


'' 2012 'den beri temizlik işlerine uğrar, mevsimin meyvesini onlarla birlikte yer ve yaptıkları işin ne kadar ulvi, önemli ve zor olduğunu söylerim. Bir sağlıkçı olarak çoğu hastalığın pislikten oluştuğunu  ve böyle zor  bir işte can siper hane çalıştıkları için her gittiğimde teşekkür ederim. Bir gün bir tanesi çıkıp dedi ki: '' Abi, buraya senden başka gelen yok, teşekkür eden yok. Esas biz sana teşekkür ederiz'' Seni seviyorum demeyi, teşekkür etmeyi ve özür dilemeyi ne zaman öğreneceğiz. Soruyorum kendime, Hepimizin bu konuda öğreneceği çok şey var. ''