Teşekkürler Mimar Sinan Temsilciliği

HABER

Teşekkürler Mimar Sinan Temsilciliği

Vatandaş olarak ilk farkındalığı üniversite de yaptım. Tüm öğrenci arkadaşlarımızdan 
1 TL alarak okulumuzun lavabolarının temizliğinde kullandım. O günden sonra yaptığımız her işten ayrı bir haz ve duygu ile devam ettik. İnsanların bize bir teşekkür edişi bile bizim motivasyonumuzu üst seviye de hep tuttu.



Yeri geldi bir bebeğin maması, yeri geldi bir amcamızın şeker ilacı ve yeri geldi bir teyzemizin tansiyon ilacını tedarik edip evine kadar bıraktım. Faydamızı sadece ben odaklı değil de biz odaklı olarak insanlarımıza yönelik seferber ettik. Bizler siyasete aday olan ben ve çalışan diğer aday arkadaşlarımız sizlere güzel mesajlar verip, gençlerimize de örnek olmamız gerektiğinin de bilincindeyiz.



Şu aşamada bizler bir çiftçiyiz aslında. Önce toprağı havalandırdık, sonra tohumunu atıp ekinlerin baş vermesini bekleyeceğiz. Temennimiz ise yetişecek mahsülü vatandaşımızın sofrasına getirip, halkın olanı halka daha güzel sunmaktır. Vizyonumuz doğrultusunda hareket edecek genç fakat stajını çoktan tamamlamış bir ekiple bu güzel ilçenin insanları ile el ele yürümek isteyen adaylarız.