Turgut Tunç ile Birlikte

HABER

Turgut Tunç ile Birlikte

“Yazmayı sevmiyorum fakat anlatacak çok şeyim var “kitabının yazarı Turgut Tunç dün akşam ,Tütünçiftik kültür merkezinde biz Körfez ilçe halkı ile birlikte idi. Körfez Belediyesi ve Tügva birlikteliği ile “İyilik bize uzak değil” konuşmasını yapmak üzere çağrılmıştı,Şener Söğüt kardeşimizin de zamanında mesai arkadaşıymış.  Çok tatlı dili ile bize yaptıklarını slayt gösterisi ile anlatıp, kitabını hediye etti. Zevk ile okuyacağım. Çünkü iyilik benimde çok ilgilendiğim ve üzerinde durduğum bir KONU.         

Akşam program bitince beyefendiyi, çaya davet ettim,Tügva gençleri ile birlikte sahilde çay içeceğiz.        Her yazarın kitaplarını alıyor(Alişan Kapaklıkaya vs.....) ve kendi kitabım “Yükselişe Doğru’yu” onlara veriyordum. Alişan abinin söylediklerini kaydetmek nasip olmadı, lakin dinleyin ve izleyin,Sn.Turgut bey neler diyecek.         

Ben açıkçası çok mutlu oldum kendi alanın da Türkiye Cumhuriyetindeki ilk olan bu kitabı hazırlamak ve yazmaktan. Eğer size ulaşmadı ise www.canergocmez.com adresinden tamamına bakabilirsiniz.