Veren El Alan Elden Her Daim Üstündür

HABER

Veren El Alan Elden Her Daim Üstündür

Fatih Mahallesi Temsilciliğinde Körfezliler ile bir araya gelen ve kendisi hakkında kısa bir tanıtım yaparak başlayan Caner Göçmez, geçmişte yapmış olduğu 24 projeden bahsederek sözlerine devam etti.  Körfez’de yaşadığım 22 yıllık süreçte her zaman en iyisini düşünüp, uyguladık.

Körfez’e yaptığımız ilk hizmet Marmara Depreminde ki ilaç yardımı ile başladı ve o günden sonra da ara vermeden devam ettik. Yapacağız, Edeceğiz, Başaracağız değil de Yaptık, Ettik ve Başardık felsefesi ile de bugün buradayız.

Tüm bu çaba ve gayemiz Körfez’e İyi ki Varsın Caner dedirtmek içindir. Mutluluğun Eczanesini kurduk, sıra şimdi Körfezi’mizin mutluluğunda. Güney Mahallesinden, Esentepe Mahallesine kadar tüm sokaklarımızı temizledik. Kibrimizi ve nefesimizi de bu çalışma ile bir nebze olsa da kalbimizi de temizlemiş olduk.


Siyasette alanlardan olmaya değil önceden de yaptığımız gibi veren ellerden olmayı kendimize kanun saydık.  ‘’ Veren el, alan elden her daim üstündür ‘’ . Bizde gücümüz yettikçe bu çizgide devam ettik ve etmeye de devam edeceğiz.